Chafing Dish brandpasta is gemaakt van natuurlijke ethanolalcohol, gemengd met water en een verdikkingsmiddel om het een vaste stof of gel te maken.
HENDI-chafing dish brandpasta wordt kunstmatig bitter gemaakt om zo bitter te smaken dat het niet in te slikken is.
Voor het veilig en efficiënt verwarmen van chafing dishes adviseren wij dringend de brandstofbus van het chafing dishes in de aangegeven brandstofhouders te plaatsen.
De verwarmingscapaciteit is over het hele bereik gelijk, terwijl de verwarmingssnelheid afhankelijk is van de grootte van de vlam, bepaald door de afstand die het deksel van de houder voor brandpasta blikjes open staat.
Alle HENDI Chafing Dish brandpastas verbranden roet en geurloos.
Cartouches en blikjes die branden zonder gebruik van de houder voor brandpasta blikjes worden tijdens het gebruik zeer heet, waardoor een aanzienlijk risico op brandwonden ontstaat als ze niet in de houder voor de brandstof van de chafing dish worden geplaatst. Gevaar voor brandwonden!
Deze houders voor brandpasta blikjes worden meegeleverd met de HENDI chafing dishes en zijn apart verkrijgbaar.
Lees voor gebruik altijd de productinstructies.
Zorg ervoor dat er geen open vuur of hete voorwerpen in de buurt zijn bij het werken met chafing dish brandpasta.
De brandbare damp ontsnapt gemakkelijk uit de container.
Zorg ervoor dat er geen water (condensatie) in de brandende brandstof druppelt. Het kan gevaarlijk sputteren en spetteren van brandstof veroorzaken.
Steek de brandstof pas aan nadat u de houder voor brandpasta blikjes op de uiteindelijke locatie hebt geplaatst.
De vlammen zijn bijna volledig blauw, waardoor ze moeilijk te zien zijn in het licht. Voorzichtigheid is geboden.
Blus de brandstof alleen door het deksel van de houder voor brandpasta blikjes te sluiten.
Bijvullen: Zorg er altijd voor dat het blik en de houder volledig zijn afgekoeld.
Haal het blikje uit de houder voor brandpasta blikjes voor het bijvullen.
Opslag: Bewaar altijd in gesloten containers op een donkere en goed geventileerde plaats, onder 20°C.
Raadpleeg uw lokale regelgeving om grotere hoeveelheden brandstof op te slaan.
Als de bovenstaande instructies worden opgevolgd, is het risico op ongevallen minimaal.
In geval van een beginnende/kleine brand: gebruik een branddeken (of een grote, natte deken) om de brand te bedekken en ontneem deze zuurstof.
Bij brand op kleding/lichaam: gebruik een branddeken of een poeder/CO2 brandblusser.
Probeer nooit het vuur te blussen met een kleine handdoek, omdat dit alleen de brandstof en de vlammen zou verspreiden! Houd het lichaam na het blussen 15 minuten koel of tot medische hulp arriveert.
Laat kleding op zijn plaats.
Zoek altijd onmiddellijk medische hulp.
200 grams blikje voor chafing dish.
Brandduur: ± 3 uur.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen